BDZA houdt wisseling van de wacht tijdens jaarlijkse ALV

Gisteren vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de BDZA plaats. Tijdens deze ALV namen de leden afscheid van voorzitter Henk Wilbers, die sinds de oprichting een sleutelfiguur binnen de vereniging was. Tegelijkertijd werd Monique van der Ven geïnstalleerd als nieuw bestuurslid.

Wij willen Henk Wilbers hartelijk danken voor zijn enorme inzet in de eerste jaren van onze vereniging. Henk heeft met zijn jarenlange expertise veel betekend voor de vereniging. Van het uitzetten van de strategie in de opstartfase tot het verbinden van nieuwe leden: door steeds de samenwerking op te zoeken, laat hij de vereniging sterker en in goede handen achter.

Zijn vertrek betekent dat we een nieuwe voorzitter uit ons midden hebben gekozen: Miranda van Esch. Zij was al actief als bestuurslid en zal in deze nieuwe rol verder werken aan de verdere ontwikkeling van de BDZA.

“Onder leiding van Henk is er een stevig fundament gelegd. BDZA heeft een duidelijke koers en geluid. Ik kijk er naar uit om me namens alle aanbieders, en samen met de andere bestuursleden, hard te maken voor kwalitatief goede dyslexiezorg voor kinderen met ernstige dyslexie.” – Miranda van Esch

Om de vacature die door het vertrek van Henk Wilbers is ontstaan in te vullen, zijn we verheugd dat Monique van de Ven bereid is gevonden om tot het bestuur toe te treden. Een meerderheid van de leden heeft op Monique gestemd. Ze zal zich als algemeen bestuurslid inzetten als klankbord voor de communicatie. Monique werkt bij de IJsselgroep als manager van hun Jeugdpraktijk. Met haar jarenlange ervaring als orthopedagoog is zij een waardevolle aanwinst voor het nieuwe bestuur. Van harte welkom!

Meer lezen over het bestuur van de BDZA? Zie de overzichtspagina.

BDZA houdt wisseling van de wacht tijdens jaarlijkse ALV