Video BDZA op Wereld Dyslexiedag: Hoe werkt dyslexiezorg?

Speciaal voor de Wereld Dyslexiedag vandaag, delen we onze nieuwe animatievideo: Wat doet de branchevereniging Dyslexiezorgaanbieders (BDZA)? Hoe zetten onze leden zich elke dag opnieuw in voor kinderen met dyslexie? Hoe werkt kwalitatief hoogwaardige dyslexiezorg? Want niet alleen op Wereld Dyslexiedag, maar op álle dagen verdienen kinderen met dyslexie de beste behandeling die er is.

Goed leren lezen is een belangrijke voorwaarde voor kansengelijkheid van alle kinderen. Om alle kinderen hun volle potentie te kunnen laten benutten, is goede zorg soms essentieel. Zeker voor kinderen met dyslexie!

Wetenschappelijk onderzoek én de ervaringen van kinderen met dyslexiezorg laten zien dat professionele behandelaars hét verschil kunnen maken op de weg naar functionele geletterdheid en het zelfredzaam worden in de maatschappij. Deze kennis en ervaring zetten de leden van BDZA graag in voor alle kinderen.

Zo zijn al onze leden in het bezit van het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD) en streven we allen kwalitatief hoogstaande dyslexiezorg na.

 

Video BDZA op Wereld Dyslexiedag: Hoe werkt dyslexiezorg?